Terasz - Izgalmas finomságok a vízparton



Ha Balatonalmádi felé visz az utatok, akkor feltétlenül látogassatok el a Teraszra !

De miért olyan különleges és miért merem ajánlani Nektek a helyet már így a nyitáskor? 


Mert Kocsis Bálint mesterszakács, a CSIKOS lekvárok megálmodója a tulajdonos és egyben a garancia a kiváló ételekre. Szerintem nehéz ellenállni a bazsalikomos, málnavelős panna cottának vagy éppen a körtés - camanbertes burgernek, esetleg a fekete buciba bújtatott foszlós csülöknek balzsamecetes lencsesalátával! 


A húsok, kolbászok garantáltan a legjobb helyről érkeznek, mivel a balatonkenesei Pörc tulajdonosa Bálint unokatestvére. A családi hentes tradíciókat követve igazán nagy figyelmet fordítanak a minőségi húsárukra.
A kínálatban megtalálhatóak lesznek a magyar halak is, mint például a ponty, harcsa, pisztráng.

Nem csak az igazi finom falatokra vágyók találják meg itt a számításukat, hanem az egészséges életmód hívei is, hisz Bálintnak nagyon fontos, hogy minőségi ételekkel szolgálja ki vendégeit.




Nagyon szeretem, hogy Bálint hihetetlen kreativitással nyúl az alapanyagokhoz. Nem fogtok az ételek fogyasztása közben sem unatkozni igazi íz-, illat- és látványkavalkád vár benneteket majd!
Olvassátok el a majdnem napra pontosan 5 évvel ezelőtt készült interjúmat Bálinttal és, ha személyesen is szeretnétek megkóstolni a mennyei finomságokat, akkor nézzetek be hozzá a Teraszra! 😊




ELÉRHETŐSÉGEK:

Cím: 
8220 Balatonalmádi, Wesselényi strand, 
Szent István sétány 6. 


Nyitva: 
H-CS 11:00 - 21:00
P-V  11:00 - 22:00


Képek forrása: https://www.facebook.com/teraszbalatonalmadi/


https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldogkukta1/

             

  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések