A Szűcs Fogadója - Szada


Szeretem a különleges helyeket, de az olyan egyszerű, ízletes magyaros konyhát kínálót is, mint A Szűcs Fogadója Szadán. Az étterem 2011-ben nyitotta meg kapuit és azóta is nagy elismerésnek és szeretetnek örvend. Egy régi fogadó hangulatát idézi meg maga az épület, de mégis kicsit modern és ízléses formában. 



Már jó néhány ellátogattunk ide és eddig még soha sem csalódtunk az életekben. Érdemes asztalt foglalni mielőtt betérünk, de rugalmasan kezelik a helyzetet és megteszik a lehető legtöbbet azért, hogy ne kelljen vendéget elküldeni. Többször estünk csak úgy be ebédidőben ide és mindig kaptunk valami megfelelő megoldást. Ez a fajta problémamegoldó hozzáállás igen szimpatikus.


Szeretem a berendezést. Egyszerű, letisztult, tégla és fa házassága mindenütt, régi kredenc és sok-sok értékes kincs a múltból...
Az épület több részre osztott, így akár kisebb-nagyobb családi vagy akár céges rendezvények is elférnek benne, sőt még egy hangulatos terasz is várja jó időben az éhes vendégeket. 

Az étlapot kezünkbe véve igen változatos fogásokkal találkozhatunk igen kedvező árakon. 
Jó minőségű alapanyagokkal ízletes magyar konyhát visznek.
Mindenki talál a fogára valót. Házi szárnyasok, vadak, halak, sertés...
És mind kapott egy vidám kis címet mint például ez is: "Házi szárnyasok" - ha a róka el nem vitte
Három nyelven található meg a kínálat, nem jelent gondot a külföldi vendégek fogadása sem. Ez természetesen abból is adódik, hogy a környéken számtalan nagy nemzetközi cég található. 



Az ételek. Mivel elég feledékeny vagyok mostanság így nem nagyon vittem fotómasinát magammal egy-egy étterembe. Most is csak úgy az utolsó pillanatban készült telefonos fotót osztok meg veletek, de a lényegen nem változat. Minden kifogástalanul ízletes, a húsok kellően szaftosak. Nekünk van egy kedvenc levesünk, amelyet szinte minden alkalommal kérünk. Ez a tárkonyos gombás vadraguleves. Főételt pedig mindig úgy választunk, hogy éppen kedvünk tartja. Ettünk már vadat, kacsát, két személyes sültes tálat, töltött húst. Mindegyik kifogástalan, frissen sült, nem olajban tocsogós.


Egy apró észrevételem van csak, amelyet idővel érdemes lenne korrigálni. Hangulatos és mutatós étkészlettel rendelkezik étterem. De több tányér már sérült, csorba. Ezeket nem illendő már tálalásra használni, még ha nem is kerül rá étel. De amint ezt már korábban említettem ez valóban apróság. 

Összességében bárkinek, bármikor örömmel ajánlom az éttermet, ha magyaros ízletes ételeket szeretne fogyasztani vagy csak egy csipet otthonos érzést szeretne belecsempészni az étkezésbe.





Kapcsolat
Web: http://www.aszucsfogadoja.hu/
Telefonszám: 06-28-405-510, 06-70-268-2480
Nyitva: Hétfőtől csütörtökig: 11.30 - 23.00 | Péntek, szombat: 11.30 - 24.00 | Vasárnap: 11.30 - 23.00
Cím: 2111 Szada, Dózsa György út 2/3.
GPS koordináták: X 19,323 Y 47,627



További ötletekért és finomságokért tartsatok velem a következő oldalakon:
https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldogkukta1/



  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések