A blogger kedvenc blogjai



Többen és régóta kérdezgetitek, hogy milyen blogokat olvasgatok, honnan gyűjtök inspirációt, információt vagy csak egyszerűen kitől milyen recepteket készítek el örömmel. 
Igazán szerteágazó témákban kutakodok, sok-sok blogot olvasok, de az alábbiak a kedvenceim. Ezeken az oldalakon visszajáró vendég vagyok. Leginkább angol vagy német nyelvű blogokon fordulok meg, de külföldi gyűjtőoldalakat is időről időre feltérképezek. 

TOP 3 KÜLFÖLDI BLOG

➽ David Lebovitz
https://www.davidlebovitz.com/

A Párizs és Amerika között ingázó bestseller könyvíró stílusára, receptjeire, útleírásaira mindig kapható vagyok. Számtalan felfedeznivalóval gyarapította a bakancslistámat.  

➽ Hunter - angler - gardener - cook
https://honest-food.net/

Tudjátok a horgászat és a vadászat szerelmese vagyok. És igen! Találtam egy pontosan ebbe a témába passzoló amerikai blogot. Rengeteg újdonságot és hasznos információt tanultam innen. 

➽ Haut Gout 
https://www.haut-gout.de/wordpress/
Vadászat és vadgasztronómia! Két szerelem egyben német nyelven!

TOP 3 MAGYAR NYELVŰ BLOG

➽ Gasztro Coach Magazin
https://gasztrocoach.hu/

Csatlós Csilla nevét sokan coachként vagy éppen a bázakerettyei Bonne Chance étterem tulajdonosaként ismerik. Nagyon szeretem az írásait és a fenti magazinját. Valódi tartalmat közöl és a receptek is kiválóak. 

➽ Limara péksége
http://www.limarapeksege.hu/
Limarát senkinek sem kell bemutatni. Habár mostanság kevesebbet frissül a blog, de imádom a kakaós csigáját, a kenyereit és egy csomó dolgot tőle sajátítottam el. Mindezek mellett még földim is, szóval ezt már nem lehet überelni! 

➽ Praliné paradicsom
http://www.pralineparadicsom.hu/
Ha édességmániások vagytok, akkor ezt az oldalt nagyon fogjátok szeretni. Ötvös Zsuzsi eredetileg latin - irodalom szakos bölcsész doktor. Emellett Szántó Tibor csokoládékészítő közvetlen munkatársaként sajátította el a csokoládékészítés tudományát. 
A leírásait imádom. Mindent pontosan megad és a végeredmény is tökéletes lesz. Több receptet próbáltam már tőle is és nem csalódtam soha. Emellett gyönyörű fotókat készít Zsuzsi!


A fenti felsorolás csupán apró kivonata annak, amelyeket követek. Remélem találtok benne ti is kedvetekre valót! 
Kellemes olvasgatást kívánok Nektek!


További ötletekért és finomságokért tartsatok velem a következő oldalakon:
https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldogkukta1/


  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések