3 könyvesbolt Budapesten, ha szakácskönyvet keresel



Nem szeretnék senkit sem elrettenteni, de holnap már itt a november és ideje egy kicsit körülnézni könyvesboltok polcain. Jönnek az ünnepek és ezért szeretnék három gasztronómiai szempontból is érdekes üzletet ajánlani Nektek! 

➽Chefparade szakácskönyvbolt és kávézó
http://www.chefparade.hu/fooldal

Kezdjük az elején! Ha nem csak könyvekre vágytok, hanem mondjuk egy főzőkurzusra vagy egy jó kávéra és finom falatokra, akkor kössétek össze a kellemest a hasznossal és látogassatok el erre a komplex Bécsi út 27. szám alatt található lelőhelyre. Rengeteg többnyire magyar nyelvű könyvre lelhettek itt témakörönként csoportosítva. Egy igazi ízutazásban lesz részetek.

Cím: 1023 Budapest, Bécsi út 27.



➽ Cookbooks, a profiknak 
http://cookbooks.hu/

Fekete Antonio séf, gasztrofotós nevéhez köthető ez az aprócska üzlet. Izgalmas szakmai szakács és cukrász olvasmányok lelőhelye. A legújabb könyveket akár még dedikálva is!!! beszerezheted itt. Érdemes előre megnézni a webshopot és válogatni a nyalánkságok között. Szakmai lapokban sincs hiány. Aktuális és régi számok egyaránt kaphatóak! Az innen választott könyv még a legprofibb szakács vagy cukrász szívét is meg fogja dobogtatni! 

Cím: 1094, Budapest, Páva utca 17. / Fsz. 6 / Utcafronti üzlethelység/


➽ Bestsellers, nem csak gasztro
http://bestsellers.hu/

Legfrissebb és legaktuálisabb angol nyelvű kínálatot megtalálhatjátok ebben a belvárosi üzletben. De mindezek mellett klasszikus műveket is tartanak, lásd Julia Child népszerű könyvei.
Segítőkészek, ha valami speciálisra van szükségetek, akkor a beszerzést is meg lehet velük beszélni.

Cím: 1051 Budapest, Október 6. utca 11. 




További ötletekért és finomságokért tartsatok velem a következő oldalakon:
https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldogkukta1/


  Nyomtasd ki a bejegyzést!


Népszerű bejegyzések