360 Bar - Egy kis lazítás Budapest felett!


Az idei nyár egyik legvagányabb ücsörgős, iszogatós, eszegetős helyét szeretném röviden bemutatni nektek. Budapest fölött helyezkedik el a 360 Bar terasz. Pazar kilátás nyílik innen akár nappal, akár éjszaka a fővárosra. 

Egészen könnyen megtalálható. Az Andrássy úton a Párizsi Nagyáruház mellett egy kis feljárónál lift repít a magasba. Mivel nem fedett hely, így csak esőmentes időben üzemel.  A nyár egyik fővárosi favoritja időseknek, fiataloknak, gyerekeseknek, külföldieknek vagy magyaroknak. Dress code nincs. Egy-egy városi túra vagy bevásárlás alkalmával is beugorhatunk. 
Az esti bulik mellett különféle programokat is kínál a hely. Vetítés, jóga, tematikus bulik.

Koktélok, különféle ízesítésű limonádék, behűtött borok és más alkoholos italok megtalálhatóak a kínálatban. Emellett beszélgetéshez csemegézhető falatokat is lehet rendelni, de egy normális ebédet vagy vacsorát is elfogyaszthatunk. 

Szabad asztalt csak úgy nem talál az ember. Érdemes foglaltatni, de sajnos ennek külön költsége van. Viszont "U" alakban számtalan ülőhely közül válogathatunk és élvezhetjük a kilátást. 
A limonádéjuk roppant finom, de ezért az árát is megkérik. Viszont a kilátás mindenkit kárpótol!

Egy kis érdekesség! 1885-ben épült épület tetőteraszán manapság akár 150-180 ember is elfér az ügyes helykihasználás miatt. A régi 1900-as évek eleji arisztokrácia ezen a tetőteraszon korcsolyázott a város felett. 

A szórakozóhelyet szeptember végéig itt találhatjátok meg: 








Cím: Budapest, Andrássy út 39. 
Asztalfoglalás: 06 70 259 5153
Web: http://360bar.hu/ étlap és itallap itt található

Népszerű bejegyzések