Essen und trinken magazin


Amikor lehetőségem adódik beszerzek néhány külföldi gasztromagazint. Az újságoshoz besétálva nem lehet csak úgy belebotlani egy-egy idegennyelvű darabba még Budapesten sem. De viszont Szegeden a Kárász utca sarkán található újságosnál minden van, ami szem szájnak ingere. Német, olasz, angol, francia magazinok, sőt még napilapok is várják a betérőket. 


Így botlottam bele Németország legkiválóbb gasztromagazinjába. Az Essen & trinken magazin minden igény kielégít. Olcsó receptek, menü ötletek, igényes fotók, ötletes ételek, némi kitekintés más népek konyhája felé.  Egyben van magazin. Számomra a képen is látható savanyú káposztás, édesköményes, sonkás pite viszi a prímet, de emellett még sok más könnyen elkészíthető finomság várja az olvasókat.


Külön piros pont, hogy időt fordítanak egy-egy város kulináris kincseinek bemutatására. Séf portré is akad a lapban. Kicsit a Magyar Konyha magazin mai arculata hasonlít rá. Aki szeret németül olvasgatni és egy-egy ehhez hasonló kincs is a kezébe kerül, annak kellemes időtöltést kívánok hozzá. 
Addig pedig kövessétek az interneten: http://www.essen-und-trinken.de/






Népszerű bejegyzések