Sulyán cukrászda, Veresegyház

 Volt szerencsém már többször ellátogatni veresegyházi Sulyán cukrászdába, ahol a 2010-es év ország tortáját vétek kihagyni! Ezen cikk alapján tudjatok meg egy kicsit többet a családról: 


Egy - egy piacos bevetésünk alkalmával nagyon szeretek ide ellátogatni. Ha a fenti cikket elolvastátok, akkor nagyon sokat megtudhattok a családról. Az édesanya fektette le az alapokat, aki mellesleg kereskedő és nem cukrász szeretett volna lenni. Felépített egy igazi édes birodalmat. Ma sem hagytuk ki, mert a szilvagombóc tortájuk felülmúlhatatlan. Ahogy a képet is láthatjátok először a pultot támadtuk meg, ahol a híres tortaszeletek sorakoznak. A falon számtalan díj, elismerés sorakozik. Nem hivalkodó, de mégis szemmel látható a kedves vendégnek a sok-sok elismerés. Joggal lehetnek rájuk büszkék.



 Katalinnak köszönhetjük a 2010. év ország tortáját!Kakaós piskóta, szilvás parfé egy kicsi fahéjjal, majd a közepén csokis kéregben, marcipán burokban aszalt szilva. Mennyei élmény! Köszönjük!

 A mai nap egyik legfőbb eseménye az 1000 szeletes dobostorta volt Veresegyházán! Dobos C. József igazi, régi receptje alapján készült a sütemény. Meg kell hagyni, hogy nem az átlagos ízvilágot képviselte, hanem ízletes, kakaós krémet rejtettek a vékony lapok közé.



Sikerült lencsevégre kapni a Sulyán házaspárt! Nagyon szimpatikusak és mindenkivel örömmel megállnak egy-két kedves szóra. Szeretem az ilyen embereket, akik nem kérkednek az életben elért sikereikkel, hanem alázattal és annál nagyobb szeretettel végzik a munkájukat!

 A Sulyán család! Generációk találkozása! Az idősebb hölgy, az édesanya helyezte el a nagyszerű alapokat!
És egy nagy közös csoportkép!
Ma inkább a képek beszéljenek helyettem. A Facebook oldalon 80 válogatott fotó látható erről a fantasztikusan "kisütött" napról!
Végül íme a csokoládés verseny utolsó betűje! Holnap este sorsolás! 
Legyen szép estétek! 

Népszerű bejegyzések